OM OSS

OM NORDVEST ØKONOMI AS

Nærhet til kunden og ekte engasjement i selskapets drift, er overordnet fokus hos oss. Dette gir oss innsikt og gode rammebetingelser for å sikre kvaliteten i vårt arbeide og dermed et relevant og oppdatert regnskap. Nærhet til kunden innebærer også at vi er tilgjengelig og kan bidra når det er behov for informasjon.

Nordvest Økonomi AS er nytt navn på de fusjonerte selskapene Bokholderiet Vest AS og Antonsen Regnskapsbyrå AS. Kontor i Sandnes, Bodø og Inndyr i Gildeskål. Høsten 2019 ble også regnskapsbyrået Gode Tall AS en del av oss. 

Bokholderiet Vest AS ble etablert som regnskapsbyrå 19.12 1999 i Bodø.
1. oktober 2009 åpnet vi vårt kontor i Sandnes.

Antonsen Regnskapsbyrå AS ble etabler først som et personlig foretak i 1980. I 1990 ble selskapet omdannet til aksjeselskap. Selskapet har alltid vært lokalisert på Inndyr i Gildeskål kommune.

Gode Tall AS ble etablert som regnskapsbyrå 13.12.2012 i Bodø.

Vår spesialitet er det elektroniske regnskapet uten papir og perm.

Sentrale tjenester er regnskap, lønn, fakturering, oppfølging og purring, remittering, budsjettering, selvangivelser og ligning, årsoppgjør, konsulent i styre og generalforsamling samt konsulenttjenester innen økonomi, budsjett og regnskap.

Moderne tider krever bred og høy kompetanse både innen fagfeltet og innen teknologi og forretningssystemer. Vi søker hele tiden å være innovative for å kunne bidra til en kostnadseffektiv regnskaps- og økonomistyring for våre kunder.

Ønsker du en regnskaps- og samtalepartner som er tilgjengelig nå du trenger det?  Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

«Mental nærhet er viktigere enn fysisk nærhet når det gjelder bedriftsutvikling.» Sitat fra gründeren Tore Lærdal i Laerdal Medical.

Ta kontakt for en samtale rundt dine behov

Våre autoriserte regnskapsførere er klare til å hjelpe deg både i Sandnes, Bodø og Inndyr.